english
magyar
 • arculattervezés
  ha nincs konkrét elképzelése, kitalálom Ön helyett
 • weboldal készítés
  weboldal készítés Ön megálmodja, én elkészítem honlapját
 • keresőoptimalizálás
  miért pont Önt találnák meg potenciális partnerei?
 • keresőoptimalizálás2
  van megoldás!
 • webtemplates
  válasszon többezer websablon közül

Arculattervezés

honlap készítés
Álmodja meg weboldalát és én elkészítem. Egyeztetjük Önnel majd rögzítjük a részletes specifikációt, ezután pontról pontra valósítom meg elképzeléseit, miközben Ön a számítógépén követheti a munkálatok állását, és ha szükséges, beleszólhat abba. Így biztosított, hogy pontosan azt kapja, amiért fizet. tovább
arculattervezés
Ha nincs konkrét elképzelése cége arculatának részleteiről, segítünk. Adja meg a bázisinformációkat, a többit bízza ránk! tovább
google adwords kampány
Végre elkészült a cégét megfelelően reprezentáló weboldal. Gyorsan és biztosan szeretné az első oldalon tudni a Google találati listáján. Van megoldás! A Google adwords-el már másnap az elsők között lehet. tovább

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrált felhasználóként feliratkozhat hírlevél küldő rendszerre, így első kézből értesülhet az akciókról, árengedményekről. A hírlevélről természetesen bármikor le lehet iratkozni.

Nincs bejelentkezve

Mi is az arculat?

A cég arca. Azon stílusjegyek, arculathordozók komplex együttese, amivel egy cég megjelenik a partnerei, dolgozói, a világ felé. Mondjuk imázs.

Az arculat sok arculathordozóból állhat. Ilyen a talán legfontosabb, a logó vagy embléma.
A logó cég önmeghatározásának és mondanivalójának egy egyszerű, szimbolikus, és egyetlen jelben összpontosuló kikristályosodott változata.
A logó jelképezi és reprezentálja a céget. Könnyen megjegyezhető, sematikus.


arculattervezés Amikor valaki találkozik a a BMW vagy az Apple logójával nem biztos, hogy tudatosan de eszébe jut minden, amit az adott márkáról tud.
A logo tervezésénél rengeteg szempontot kell figyelembe venni. A célcsoport, a felhasználási terület, a cég működési területe és mondanivalója mind fontos tényező lehet.
A cég arculatának fontos eszközei lehetnek a névjegykártyák, céges borítékok, és levélpapírok.

Ma az arculat egy igen fontos eleme a webdesign, vagyis webes megjelenés. A webdesignnak ugyanazokat az elveket kell követnie, mint az arculat többi elemének, ugyanazokat a színeket célszerű használni, ugyanazokkal a betűtípusokkal és stílusjegyekkel, stb.

Ha egy látogató felkeresi az Ön weboldalát, webshopját éreznie kell amit Ön az egész arculaton keresztül sugallni kíván. Annál is inkább mert a statisztikák szerint az interneten keresgélők csupán néhány másodpercet töltenek egy oldalon.
Egészen pontosan az első 7 másodperc alatt kell meggyőzni arról, hogy amit keres azt az Ön oldalán megtalálja. Ha nem sikerül a látogatottsága nagy lehet ugyan, de nem biztos, hogy ez sok megrendelést generál.
Ha a potenciális megrendelő belép az Ön virtuális boltjába a lehető legrövidebb idő alatt át kell adnia mindent, ami miatt pont Önt fogja választani. Ugyanakkor természetesen nem lehet ráömleszteni sem hangos zenével, villogással, szín kavalkáddal sem, mert egy jóérzésű vásárló ilyenkor megrendelést nem, csak epilepsziás tüneteket produkál.


Én azt kínálom, hogy az Öntől kapott információk alapján, vagy Önnel közösen megtervezem cége arculatát. hívjon most!