english
magyar
 • arculattervezés
  ha nincs konkrét elképzelése, kitalálom Ön helyett
 • weboldal készítés
  weboldal készítés ön megálmodja, én elkészítem honlapját
 • keresőoptimalizálás
  miért pont önt találnák meg potenciális partnerei?
 • keresőoptimalizálás2
  van megoldás!
 • webtemplates
  válasszon többezer websablon közül

Rólam

honlap készítés
Álmodja meg weboldalát és én elkészítem. Egyeztetjük Önnel majd rögzítjük a részletes specifikációt, ezután pontról pontra valósítom meg elképzeléseit, miközben Ön a számítógépén követheti a munkálatok állását, és ha szükséges, beleszólhat abba. Így biztosított, hogy pontosan azt kapja, amiért fizet. tovább
arculattervezés
Ha nincs konkrét elképzelése cége arculatának részleteiről, segítek. Adja meg a bázisinformációkat, a többit bízza rám! tovább
google adwords kampány
Végre elkészült a cégét megfelelően reprezentáló weboldal. Gyorsan és biztosan szeretné az első oldalon tudni a Google találati listáján. Van megoldás! A Google adwords-el már másnap az elsők között lehet. tovább

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrált felhasználóként feliratkozhat hírlevél küldő rendszerre, így első kézből értesülhet akciókról, árengedményekről. A hírlevélről természetesen bármikor le lehet iratkozni.

Nincs bejelentkezve

Bemutatkozás

Webfejlesztő vállalkozásomat egy felismerés hívta életre, amikor szembesültem azzal a ténnyel, hogy a kis és középvállalkozói rétegben komoly igény él aziránt, hogy olyan minőségben mutathassák meg magukat az interneten ahogyan azt az iparág, a versenytársak és természetesen az ügyfelek megkívánják.

i Tapasztaltam, hogy bár az internetes jelenlétre, sőt az egyedi, minőségi arculaton keresztüli megjelenésre van igény, de - mivel a webfejlesztés munkaidő igényes műfaj - az igényekhez mért kivitelezési költségeket nem tudják, vagy nem akarják megfizetni.

vonal

Mi az amit kínálok?

Ugyanezt olcsóbban.

vonal

Mégis hogyan? Csodák nincsenek!

Egyébként vannak, de ez nem az. Nem rendelkezem olyan mennyiségű referenciával, és olyan széles termékpalettával, mint egyes versenytársaim, így szükségem van az Ön referenciájára. Önnek szüksége van egy profi arculatra, honlapra, stb., méghozzá ár alatt. Remélem ez lesz sikeres együttműködésünk alapja.

vonal

Mi az az Escape Velocity?

Escape Velocity, vagyis szökési sebesség egy csillagászati fogalom. Egy égitesten egy objektum olyan sebessége mely lehetővé teszi, hogy az objektum kilépjen az adott égitest gravitációs mezőjéből, és körülötte valamilyen pályára álljon, vagy végleg elhagyja azt. Leegyszerűsítve: ha Ön képes lenne 7,91 km/s (28480 km/h) kezdősebességgel feldobni egy követ a Földről, a kő orbitális pályára állna. Ez az első kozmikus sebesség. Ha ugyanezt a követ 11,19 km/s-al(40 271 km/h) sebességgel dobná fel, a kő végleg elszakadna a Föld vonzásából és mini meteorként folytatná útját - valószínűleg csak a Napig.

vonal

A névválasztás oka az a tartalom amit számomra ez a fogalom, a szökési sebesség hordoz. A lehetőséget a kitörésre, a lökést, amely után többé nem esünk vissza, az energiát amire az Ön vállalkozásának szüksége van ahhoz, hogy a kívánt pályára álljon. Ezt jelképezi az szimbólumként választott ég felé emelt íj is.