english
magyar
 • arculattervezés
  ha nincs konkrét elképzelése, kitalálom ön helyett
 • weboldal készítés
  weboldal készítés ön megálmodja, én elkészítem honlapját
 • keresőoptimalizálás
  miért pont önt találnák meg potenciális partnerei?
 • keresőoptimalizálás2
  van megoldás!
 • webtemplates
  válasszon többezer websablon közül

Weboldalak, honlapok készítése

honlap készítés
Álmodja meg weboldalát és én elkészítem. Egyeztetjük Önnel majd rögzítjük a részletes specifikációt, ezután pontról pontra valósítom meg elképzeléseit, miközben Ön a számítógépén követheti a munkálatok állását, és ha szükséges, beleszólhat abba. Így biztosított, hogy pontosan azt kapja, amiért fizet. tovább
arculattervezés
Ha nincs konkrét elképzelése cége arculatának részleteiről, segítek. Adja meg a bázisinformációkat, a többit bízza rám! tovább
google adwords kampány
Végre elkészült a cégét megfelelően reprezentáló weboldal. Gyorsan és biztosan szeretné az első oldalon tudni a Google találati listáján. Van megoldás! A Google adwords-el már másnap az elsők között lehet. tovább

Bejelentkezés

Regisztráció

Regisztrált felhasználóként feliratkozhat hírlevél küldő rendszerre, így első kézből értesülhet az akciókról, árengedményekről. A hírlevélről természetesen bármikor le lehet iratkozni.

Nincs bejelentkezve

Milyen weboldalra van szüksége?


Weboldaltípusok

vonal

Statikus weboldalak

A statikus weboldalak jelenleg talán műfaj legolcsóbb és legelterjedtebb fajtái. HTML nyelven íródnak, CSS stílusformázás által kapják meg külső megjelenésüket. Működésük kizárólag linkekre épül, amit úgynevezett ügyféloldali programok (Adobe Flash, JavaScript, stb.) tehetnek látványosabbá, érdekesebbé.
Tartalmuk megváltoztatásához szerverhozzáférés, és webszerkesztői szakértelem szükséges. Megjelenésükben semmiben nem különböznek a dinamikus weboldalaktól. Ha Ön nem, vagy csak ritkán szeretne a tartalmon változtatni, akkor Önnek egy statikus weboldalra van szüksége.

Ráadásul most minden általam készített statikus weboldalon esetlegesen később felmerülő 5 tartalmi változtatást ingyen végzek el! hívjon most!

vonal

Dinamikus weboldalak

A statikus weboldalakhoz hasonlóan a dinamikus weboldalak is tartalmaznak HTML kódokat, szintén CSS stíluslap alakítja a külsejét, működésének érdekessé tételében szintén fontos szerepet játszhatnak az ügyféloldali programnyelvek. A legfontosabb eltérés a statikus oldalakhoz képest az, hogy a dinamikus weboldalak működését úgynevezett szerveroldali programok (pl. php) futása vezérli.
A dinamikus weboldal képes adatbázisokhoz kapcsolódni és azokat kezelni. Ezzel lehetőség nyílik gyakorlatilag bármilyen működés leprogramozására. A legtöbb felhasználó számára mégis az a legfontosabb, hogy a dinamikus weboldal tartalma egy jelszóval védett adminisztrációs felületen keresztül bármikor megváltoztatható. Ha Ön teljesen egyedi megjelenést és funkciókat szeretnere, amit saját maga rendszeresen frissíthet akkor Önnek egy dinamikus weboldalra van szüksége. hívjon most!

vonal

Webshopok

A vásárlók napról napra nagyobb hányada választja ki és rendeli meg a vágyott terméket internetes felületeken, webshopokon keresztül. A webshopokban akár több ezer termék közül választhatjuk ki részletes leírások és profi fotók alapján azokat a termékeket amiket végül megvásárolunk. A webshopok megjelenésükkel, működésükkel vásárlásra sarkallnak, kínálgatják termékeinket. Egy jól megtervezett webshop egész kialakításában igazodik a kínált termékcsoportokhoz, azok pozícionálásához, a megcélzott vásárlói réteg igényeihez.
A webshopok mindemellett természetesen lehetőséget nyújtanak különböző kiegészítő szolgáltatások igénybevételére. Ilyenek például fogyási, eladási stb. kimutatások készítése, fizetési, szállítási módok kezelése, különböző vevői csoportok külön kezelése, de ilyen a hírlevél küldő rendszer, mely tájékoztatja a potenciális vásárlót az aktuális akciókról, vagy a kapcsolódó blogok kezelése is. hívjon most!

vonal

CMS-ek, tartalomkezelők

Életünk megkönnyítésére és persze saját boldogulásuk elősegítésére több úgynevezett CMS-t, magyarul tartalomkezelő rendszert dolgoztak ki. Ezek közül a legismertebbek a Wordpress, Drupal és a Joomla. Ezekkel bizonyos keretek között lehetőség van komplex dinamikus működés és tartalmak gyors létrehozására, testreszabására és kezelésére. A fejlesztők sok ezer kész sablont tettek elérhetővé, melyek közül a funkcionalitásnak megfelelően tetszés szerint választhat a megrendelő. Ma már webshopok is léteznek a sablonok között, ezzel jelentősen leegyszerűsítve a webáruház elkészítését, ami természetesen az árban is megmutatkozik. Amennyiben Ön olcsón és gyorsan szeretne egy Ön által is egyszerűen szerkeszthető tartalmú weboldalhoz, vagy webáruházhoz jutni, szívesen válaszatna kész websablonok közül, úgy Önnek erre van szüksége. hívjon most!

vonal

A weboldal/webshop ára

A fentebb leírtakból annyi minden bizonnyal kiderült, hogy egy weboldal ára rendkívül sok tényezőn múlik. Az ár széles skálán változhat attól függően, hogy milyen típusú weboldalra vagy webáruházra van szüksége mennyire komplex működést igényel, milyen extra elemeket óhajt benne látni, és mennyire van konkrét elképzelése a specifikációt illetően, egész egyszerűen mennyi ráfordított munkaórát igényel. Általánosságban elmondható, hogy egy egyszerű statikus, vagy egy dinamikus Joomla weboldalt most akár 30000 forintért elkészítek, egy Joomla webáruházat 40000 forinttól állítok üzembe.
A kivitelezéstől független költségek: egy valamirevaló tárhely: 7000 Ft/ év, és egy magyar domain regisztráció: 3000 Ft/ 2 év. Amennyiben részletes árajánlatot szeretne kéri, vagy akár csak érdeklődik, hívjon bátran!

vonal

Egy weboldal megrendelésének és elkészítésének menete

Az első kapcsolatfelvételnél általában csak általános információcsere zajlik, és egyeztetésre kerül egy második időpont, amikor alkalmas egy akár egy órás Skype beszélgetés lebonyolítása. Az esetek túlnyomó többségében a kisebb projektek esetében nem szükséges személyes találkozás, de amennyiben Ön szükségét érzi, természetesen ez is megoldható. Amennyiben már rendelkezik cégarculattal, vagy konkrét elképzeléssel weboldala, illetve webshopja megjelenésével, működésével kapcsolatban felvételre kerül a részletes specifikáció, melyet a megrendelés visszaigazolása követ. Az első fázisban elkészül a látványterv. Ennek jóváhagyása után esedékes az első részlet, a díj 50%-ának teljesítése. Ezt követően Ön egy adminisztrációs felületre belépve szemmel tarthatja weboldala elkészülésének folyamatlépéseit, és ha szükségét érzi, beleszólhat abba. Így biztosított, hogy pontosan az Ön elképzelését fogjuk megvalósítani. A második részletet csak a weboldal átadása után kell fizetnie.

Garancia

Az általam készített oldalakon, (az optilalizált böngészőverziókon) bármilyen megjelenési hibára egy éves javítási garanciát vállalok. hívjon most!